+31 (0) 622 476 249 richmonde@knowme.com
Selecteer een pagina

GRATIS

Een inzicht en een actie. Dat kan genoeg zijn om een volgende stap in je werk te zetten. Met veel liefde en aandacht heb ik deze e-books voor je gemaakt, zodat je ontdekt wat jouw next step is in het werk. Open up to your true nature en maak impact en het verschil. Veel leesplezier!

5 STAPPEN WERK KIEZEN 

VANUIT JE HART

 

Als je werkplezier wilt realiseren dien je te kiezen, kleur te bekennen, te reflecteren, stil te staan bij jouw persoonlijke waarheid en zoveel meer.

In het e-book ga je meesterlijk kiezen met uitdagende vragen. Je ontdekt welke stappen jij kan nemen, zodat je weer vreugdesprongetjes maakt in het werkVraag het boek vrijblijvend aan en begin nog vandaag met KIEZEN!

HARTWERKER

79 INZICHTEN

Soms heb je een nieuw inzicht nodig. Een frisse wind. Iets dat zorgt voor een aanzet, een verandering. Iets waarvan je bloed sneller gaat stromen.

In het e-book vind je mijn belangrijkste en waardevolste inzichten van afgelopen jaren. Je ontdekt dat jezelf bepaalt hoe je carrière eruit ziet. Dat je niet overgelaten hoeft te zijn aan het lot. Dat er meer kansen en mogelijkheden zijn. Vraag het boek vrijblijvend aan en lees de waardevolle inzichten.

Pin It on Pinterest