+31 (0) 622 476 249 richmonde@knowme.com
Selecteer een pagina

LOOPBAAN

BEGELEIDING 

SOEST/BAARN

ZIN IN WERK

Sterretje Pictogram Straal het uit

Sterretje Pictogram Wie ben je ECHT

Sterretje Pictogram Maak het verschil

 Loopbaanbegeleiding Soest/Baarn –

ZIN IN WERK

Persoonlijke loopbaanbegeleiding in Soest / Baarn is er speciaal voor jou. Succesvol worden in werk met jouw unieke talenten, daar sta ik voor. KnowMe streeft naar werkplezier, energie en controle terugkrijgen in werk. Jij speelt daarbij de hoofdrol. Want werk “hoort” in jou te zitten in plaats van dat werk in jou zit. Ik ben benieuwd wie jij bent, wat je in werk wil en wat je juist niet meer wil.

Loopbaanbegeleiding Soest/Baarn –

Waar sta je?

Ga jij ’s morgens fluitend naar het werk? Maak jij dagelijks vreugde sprongetjes op het werk? Als dat niet zo is, kan het zijn dat het werk je niet meer past. Je kan daar jarenlang mee doorgaan en tijd en energie insteken en weggooien. Het tegenovergestelde is ook waar. Als jij een baan kiest die wel past, kun je zoveel positieve tijd, geld en energie krijgen als je maar wilt. Passend werk kan letterlijk je hele leven veranderen.

 

Loopbaanbegeleiding Soest/Baarn – 

Wie ben je?

“Als je altijd maar normaal doet, zal je nooit weten hoe geweldig je bent.” Wil jij weten wie je bent? Tevoorschijn komen met wie jij in de kern bent? Dan onderzoeken we samen: Wie ben je ECHT? Wat maakt jou uniek? Wat is jouw waarheid?

KnowMe helpt je jouw diepste verlangens in werk te vinden. Je gaat luisteren naar jouw persoonlijke waarheid en wijsheid. Stapt uit het labyrint van onwetendheid. Word je bewust van alle prikkels en afleidingen. Zo kom je achter jouw persoonlijke geheimen.

Loopbaanbegeleiding Soest/Baarn –

Plan van Aanpak

Tijdens het loopbaantraject maak je een plan van aanpak. Je gaat meesterlijk kiezen, zodat je dichterbij een baan komt die je volledig past. Eerst volg je de inzichten en intuitie van het hart. Daarna haal je de gedachten van het brein erbij. Ten slotte breng je hart en brein in harmonie met elkaar en maakt een definitieve keuze. Dit is een effectieve aanpak die werkt. Je neemt minder snel de verkeerde afslag en bereikt sneller de baan van jouw wensen en verlangens.

Loopbaanbegeleiding Soest/Baarn –

DOEN

 De beste manier om werk te vinden dat volledig bij je past is door gewoon te “DOEN”. De keuzes die je tijdens de loopbaanbegeleiding hebt maakt, ga je ook écht toepassen. Al doende kom je achter wat werkt en wat niet werkt. Anders blijf je in dezelfde situatie hangen en zal je nooit dichterbij werk komen dat je echt wil.

Loopbaanbegeleiding Soest/Baarn – 

Wat voor jou?

Als loopbaanbegeleider in Baarn heb ik tientallen harde werkers op weg geholpen werk te vinden vanuit hun hart. Ik noem hen de HartWerkers. Een HartWerker maakt verbinding met het hart, laat z’n potentieel zien. Ben jij benieuwd of loopbaanbegeleiding van KnowMe wat voor jou is? Vraag een helderheidsgesprek aan.

 

HELDERHEIDSGESPREK

Wie ben je? Waar sta je?

Plan hier je gratis online helderheidsgesprek in. We kijken samen hoe ik        je het beste kan helpen en maken een plan van aanpak. Tot snel!  Richmonde.

Dank je wel…

Een zonnestraal! Voor mij staat de coaching van Richmonde voor: gouden gloed, warm, ziel voedend, toekomst, helend en krachtig.

Maaike K.

Richmonde maakt als coach het verschil. Ze geeft je dieper en meer inzicht in wie je bent. Ze laat je dieper contact maken met jezelf, meer dan alleen de praktische en gedragsmatige buitenkant.Patrick R.

Wow, wat een prachtige coaching! Ik heb de afgelopen uren versteld gestaan van het cadeau dat je mensen aan zichzelf laat geven. Petje af!

Mark van R.

Een prachtig programma dat aanzet tot bewuste keuzes.

Ik ben blij verrast over de krachtig ingesproken meditatie. De heldere manier waarop Richmonde over de muziek heen spreekt, is heel  muzikaal getimed. Meesterschap!

Maartje V.

5 STAPPEN WERK KIEZEN 

VANUIT JE HART

 

Als je werkplezier wilt realiseren dien je te kiezen, kleur te bekennen, te reflecteren, stil te staan bij jouw persoonlijke waarheid en zoveel meer.

In het e-book ga je meesterlijk kiezen met uitdagende vragen. Je ontdekt welke stappen jij kan nemen, zodat je weer vreugdesprongetjes maakt in het werkVraag het boek vrijblijvend aan en begin nog vandaag met KIEZEN!

Persoonlijke begeleiding

1-OP-1 COACHING

Hoeveel mensen zien in jou écht wie je bent en waartoe je in staat bent? 

Richmonde is sterk in het vinden wat jou ECHT drijft in werk, wat jouw grootste knelpunt is te veranderen naar ander werk. Los dit op en je kunt doorstromen naar het next level.

Het lukt Richmonde goed om het ‘verborgen goud’ in jou te ontdekken, zodat je het verschil maakt en succesvol wordt. En belangrijker nog: werkplezier weer gaat terug claimen.

Mocht je interesse hebben in 1-op-1 begeleiding van Richmonde? Plan dan een helderheidsgesprek in. Of stuur even ‘1 op 1’ naar Richmonde een mail 🙂

Pin It on Pinterest