+31 (0) 622 476 249 richmonde@knowme.com
Selecteer een pagina
OVER MIJ
 

 

 

 

 

 

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd over twee dingen

Wie ben ik & Communicatie!

Vanaf mijn puberteit vraag ik me af “Wie ben Ik?” Het is geen toeval dat ik Communicatiekunde ging studeren en mijn bureau de naam “KnowMe” gaf. Vanuit KnowMe verrichtte ik talloze interim opdrachten bij overheid en bedrijfsleven.

Totdat Ik…

Na Een Kwart Eeuw

Een Switch Maakte

Naar Ander Werk!

Ik had in hiërarchische organisaties gewerkt. Dit had me bestaansrecht gegeven, anders had ik er niet zo lang gezeten. Ik had het lange tijd volgehouden, maar ik had me gevangen gevoeld en de zingeving van werk ontbrak me.

Ik rondde mijn interim opdracht af en de coronacrisis brak uit. De opleiding Register Risico adviseur Duurzame Inzetbaarheid ging ik volgen. Ook het netwerken pakte ik weer op, nu digitaal.

Maar het meest frustrerende was dat het me niet lukte terug te keren in de organisaties waar ik voorheen zo succesvol was geweest.

Long story short…

Er was geen match meer!

Waar ik achter kwam…

Per dag hebben we 60.000 tot 70.000 gedachten, aldus de wetenschap. Van die gedachten zijn 95% hetzelfde als gisteren door de programmering in onze hersenen.

Slechts 5% gedachten leiden tot andere keuzes, gedragingen en emoties.

Hoofd en hart vertelden me wat anders

Ik had meer dan een kwart eeuw gewerkt in grote organisaties. Dus mijn gedrag was werk zoeken bij soortgelijke organisaties.

Mijn hoofd vertelde “Ik móet werken, gat in cv, netwerk droogt op.” Deze gedachten gierden door mijn lichaam. Ik had stress en kwam geen stap verder.

En toen ontdekte ik dé toverformule…

Onbewuste patronen ging ik herkennen: Hoe praat ik? Hoe sta ik? Wat denk ik? Wat voel ik? Wat is mijn gedrag? Ik werd observator van mijn eigen programmering. Ik ging vragen stellen en kreeg antwoorden.

Ik onderzocht mijn overlevingsmodus. Elke dag opnieuw zette ik een verandering in het NU. Probeerde mijn gedrag zo min mogelijk te laten beïnvloeden door angst over de toekomst.

Ik oefende en oefende en kreeg antwoorden vanuit het hart in plaats vanuit het hoofd.

                              Ik kwam voorbij mijn identiteit, voorbij de associaties van alledag. Hoofd en hart vielen samen.                         Emoties van stress overwon ik.

Ik WIST dat de dagelijkse oefening zijn waarde dubbel en dwars zou terugverdienen. 

Deze investering Bleek

Het Beste Geschenk

“Ever“

Ik gaf mezelf eindelijk toestemming werk te doen waarbij ik écht bezinning en geluk ervaar. Vanaf mijn puberteit ben ik er al mee bezig…

Ik heb een reis ontwikkeld naar zingeving in werk. Want, dan wordt werk duurzaam, speelt werktijd bijna geen rol, verdien je geld in flow, wordt werk je bestemming, ervaar je werkplezier en werkgeluk en nog veel meer…

Dit werd de geboorte van het HartWerkers programma!

 

Een HartWerker maakt een reis naar binnen “Je Bron”. Je ontdekt dat je in de kern een schitterend wezens bent, vol van liefde, compassie en wijsheid. Een schatkist aan innerlijke wijsheid heb je en die je kan doorgeven in werk. Werken vanuit je bron maakt onderscheidend en succesvol.

Zo werd ik de maker en kunstenaar van mijn eigen toekomst. Ik creëerde werk, waarvan ik wél wilde dat het zou plaatsvinden. Ik haalde de toekomst naar het heden, nog voordat die had plaatsgevonden en bleef die herhalen en herinneren in het NU.

Ik werd de maker van mijn toekomst en werd daadwerkelijk de persoon in die toekomst. 

Dit transformatieproces veranderde mijn leven voorgoed. Het was de béste investering in mezelf OOIT.

De reden dat ik je dit vertel, is dat ik ook jou van harte zingeving in werk gun…

 

Het is mijn persoonlijke missie jou

te begeleiden naar zingeving in werk!

Wat anderen over KnowMe zeggen… 

 

Een zonnestraal! Voor mij staat de coaching van Richmonde voor: gouden gloed, warm, ziel voedend, toekomst, helend en krachtig.

Maaike K.

Richmonde maakt als coach het verschil. Ze geeft je dieper en meer inzicht in wie je bent. Ze laat je dieper contact maken met jezelf, meer dan alleen de praktische en gedragsmatige buitenkant.Patrick R.

Wow, wat een prachtige coaching! Ik heb de afgelopen uren versteld gestaan van het cadeau dat je mensen aan zichzelf laat geven. Petje af!

Mark van R.

Een prachtig programma dat aanzet tot bewuste keuzes.

Ik ben blij verrast over de krachtig ingesproken meditatie. De heldere manier waarop Richmonde over de muziek heen spreekt, is heel  muzikaal getimed. Meesterschap!

Maartje V.

Pin It on Pinterest